HivatalNévTelefonEmail
Megyéspüspök Varga László     
Általános helynök Somos László      
Bírósági helynök Dr. Rumszauer Miklós (82) 511-718/21  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Irodaigazgató Tomanek Péter (82) 511-718/12  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vagyonkezelő, gazdasági vezető Szeifert Máté (82) 511-718/30  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vagyonkezelői ügyintéző Pál Ildikó (82) 511-718/28  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pénzügyi koordinátor (főkönyvelő) Fülöpné Vaski Vera (82) 511-718/20  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Könyvelő (épületbiztosítás) Nagy Beáta (82) 511-718/16  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Főépítész Mohay Gábor (82) 511-718/31  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
EKIF igazgató Sziliné Kardos Erzsébet (82) 511-718/24  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hitoktatási szakmai vezető Farkasné Magyar Anikó (82) 511-718/35  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hitoktatási munkatárs Lőrincz-Nagy Zsuzsanna (30) 842-1424  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jogi képviselő Pongráczné Dr. Csorba Éva    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Média és kommunikációs munkatárs Kling Márk    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Műszaki munkatárs Vigh Attila    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szertartó és evangelizációs munkatárs Udvardy Márton (82) 511-718/14  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Titkársági munkatársak Balogh M. Móni (82) 511-718/10  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Török Daniella (82) 511-718/17  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Horváth-Vaskó Marianna    
Karbantartó Törő Dániel    
  Gombos Péter    
Technikai dolgozók Berkes József    
  Hegedüs Barnabás Dusán    
  Kósa Zsuzsanna    
  Horváth Gyöngyi    
  Kéki Kálmán    
  Papp Zsófia    
Gazdasági tanács
  Varga László    
  Bálint Gábor    
  Fülöpné Vaski Vera    
  Somos László    
  Tomanek Péter    
Egyházmegyei Bíróság
Bírósági helynök Dr. Rumszauer Miklós    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bírósági irodaigazgató Vörös Péter    
Bírók Horváth Lóránt    
  Pongráczné Dr. Csorba Éva    
  Dr. Sebestény Tamás    
  Sifter Gergely    
  Dr. Sipos Imre    
  Dr. Vicziánné Dr. Révy Judit    
Ügyvédek Dr. Csillag Attila    
  Dr. Háda László    
  Neumüller Miklós    
Ügyész és kötelékvédők Süle Lajos    
  Szász Gyula    
Jegyző Sárköziné Wallendums Rita    
Pasztorális Bizottság
  Neumajer Zoltán    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Felelősök
Börtönmisszió Dr. Sitkei Lukács    
Családreferens Radnai István és Márta, Molnár Ákos    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Egyetemi lelkész Antal Zsolt    
Életvédelmi referens Udvardy Márton és Udvardyné Dr. Tóth Lilla    
Hitoktatási referens Bognár Tamás    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hivatásgondozás Pohnert Dávid    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ifjúsági referens Tölgyesi Dávid    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Karitász Feketéné Szabó Márta    
Ministráns referens Vida Zoltán    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Teremtésvédelmi referens Rangits Gábor és Rangits Adrienn    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Zeneigazgató Szili Zoltán    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Minden jog fenntartva. © 2019 Kaposvári Egyházmegye

Keresés